HR (interim) management en/ of HR adviesbureau nodig? Vind hier een professionele & passende oplossing.

Meer dan 3000 particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen (o.a. USG people, Gemeente Utrecht, Funda etc) gingen u voor!

Het is eenvoudig:

  • Stap 1: plaats hieronder gratis & vrijblijvend uw aanvraag. Binnen ons netwerk van meer dan 1000 bedrijven zoeken onze specialisten naar de drie bedrijven die het beste matchen.
  • Stap 2: ontvang 3 gratis offertes/ reacties binnen 24 uur van de drie meest passende bedrijven.
  • Stap 3: kies de beste prijs-kwaliteitverhouding door de drie offertes te vergelijken.

Uw veiligheid

We gebruiken uw gegevens alleen om uw aanvraag te verwerken en ze worden maximaal aan 3 bureaus verstrekt.

Advies nodig?
085-3034270 of mail info@loopbaannederland.nl.


HR advies


Human resources (HR) is een cruciaal vakgebied dat zich richt op het personeel van een organisatie. Er vallen diverse diensten onder HR. Hierbij kunt u denken aan verzuimmanagement, werving en selectie, re-integratie, loopbaanbegeleiding, personeelsadministratie, uitvoeren van ontslagprocedures, personeelsbeleid, cursus en training etc. Als uw HR afdeling onderbezet is door bijvoorbeeld langdurig zieken, zwangerschapsverlof of piekbelasting, biedt een interim HR bureau uitkomst. Een interim HR adviseur of HR manager kan worden ingehuurd voor het ontwikkelen en uitvoeren van specifieke projecten of voor ondersteuning op lange termijn. Loopbaannederland.nl helpt u bij het vinden van een passend HR bureau voor uw situatie.

HR bureaus vergelijken

Loopbaannederland.nl heeft een groot landelijk netwerk van gekwalificeerde HR bureaus. Door het formulier in te vullen kunnen zij uw situatie in kaart brengen en gaan zij gratis & vrijblijvend op zoek naar de drie HR bureaus die het beste bij uw situatie passen. Binnen 24 uur ontvangt u van de drie meest passende HR bureaus een offerte.

Offertes van HR bureaus

Het ontvangen van de drie offertes is altijd gratis en vrijblijvend. Wanneer u de offertes ontvangt kunt u de drie verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Neem altijd contact op met degene die de offerte heeft opgesteld. De persoon in kwestie kan de offerte dan telefonisch goed toelichten waardoor u de drie offertes nog beter met elkaar kunt vergelijken. Ook is het belangrijk om de algemene voorwaarden goed door te nemen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u goed een keuze maken tussen de drie aanbieders.

Neem contact op voor persoonlijk advies

Heeft u behoefte aan HR advies en/of wilt u een HR interim bureau inschakelen? Wij werken samen met een groot landelijk netwerk van deskundige HR bureaus. Via deze site kunt u drie gratis offertes binnen 24 uur in uw regio bij deze HR bureaus aanvragen. Vervolgens kiest u het beste HR bureau. Naast het invullen van het formulier kunt u ons ook bereiken via het telefoonnummer 085-3034270 maandag t/m vrijdag (08:30 - 17:30) of een e-mail sturen naar: info@loopbaannederland.nl.