Werving- en selectiebureau nodig?

Wij vinden voor u het meest passende werving- en selectiebureau. Wij hebben een groot netwerk van werving- en selectiebureaus. Hierdoor zijn wij in staat een veel betere match te maken dan wanneer u in het wilde weg werving- en selectiebureaus benadert. Via ons bespaart u veel tijd.

Werving en selectie

Onze klanten beoordelen ons met uitstekend

Zo werkt het

Gratis aanvraag plaatsen
Stap 1.

Gratis aanvraag plaatsen

Onze specialisten zoeken in
ons netwerk naar de
3 meest passende werving- en selectiebureaus.

Ontvang 3 gratis offertes
Stap 2.

Gratis offertes

Van deze bedrijven ontvangt
u binnen 24 uur 3 gratis &
vrijblijvende offertes.

Vergelijk en bekijk passende offertes
Stap 3.

Maak uw keuze

Vergelijk de offertes en
kies de beste prijs-
kwaliteitverhouding.

Gratis aanvraag plaatsen
Stap 1.

Gratis aanvraag plaatsen

Onze specialisten zoeken in
ons netwerk naar de
3 meest passende werving- en selectiebureaus.

Ontvang 3 gratis offertes
Stap 2.

Gratis offertes

Van deze bedrijven ontvangt
u binnen 24 uur 3 gratis &
vrijblijvende offertes.

Vergelijk en bekijk passende offertes
Stap 3.

Maak uw keuze

Vergelijk de offertes en
kies de beste prijs-
kwaliteitverhouding.

6598 opdrachten geplaatst. 1485 aangesloten bedrijven & professionals.

Uw behoefte

Werving- en selectie

Het doel van werving en selectie is het tot stand brengen van een ideale match tussen werkgever en kandidaat. Dit kan worden gedaan door de werkgever zelf, of worden uitbesteed aan een werving- en selectiebureau. Een werving- en selectiebureau neemt de werkgever het werk uit handen en scheidt het kaf van het koren zodat de werkgever zelf niet meer hoeft te zoeken en selecteren. Het vinden van een geschikt werving- en selectiebureau kan veel tijd in beslag nemen. Bij loopbaannederland.nl wordt er gewerkt met een groot landelijk netwerk van deskundige werving- en selectiebureaus. Gratis en vrijblijvend gaan zij op zoek naar de drie beste werving- en selectiebureaus voor uw situatie.

Werving- en selectiebureaus

Werving- en selectiebureaus kunnen zich specialiseren in een sector, bijvoorbeeld ICT of media. Het kan ook zijn dat zij zich richten op een bepaalde doelgroep, zoals starters of hoger opgeleiden. Werving- en selectiebureaus hebben een kandidaten database, plaatsen advertenties, gebruiken hun netwerk, doen assessments etc etc om geschikte kandidaten te vinden.

Werving- en selectie traject

Kandidaten kunnen zich eenvoudig inschrijven bij een werving- en selectiebureau. Hoe het proces verder in zijn werk gaat, verschilt per bureau. Over het algemeen vindt er een selectiegesprek plaats. Dit kan zowel telefonisch als face to face. Afhankelijk van de situatie vindt er ook een assessment plaats. Bij een geschikte vacature neemt het bureau contact op met de kandidaat. Voordat een werving- en selectiebureau een kandidaat voorstelt voor een functie bij een klant, onderzoekt het bureau de geschiktheid van de kandidaat: voldoet hij of zij aan de gestelde eisen (bijvoorbeeld het gewenste opleidingsniveau, de gevraagde competenties en de gewenste werkervaring). Indien de voorgestelde kandidaat wordt aangenomen, ontvangt het werving- en selectiebureau een honorarium. Daaropvolgend stopt de rol van het werving- en selectiebureau. De kandidaat treedt in dienst van de opdrachtgever, het werving- en selectiebureau blijft er dus niet tussen zitten.

Werving- en selectiebureaus vergelijken

Loopbaannederland.nl helpt u bij het vergelijken van werving- en selectie bureaus. Door het formulier in te vullen kunt u eenvoudig uw aanvraag plaatsen. Gratis en vrijblijvend gaan zij in hun landelijk netwerk van gekwalificeerde werving- en selectiebureaus op zoek naar de drie meest geschikte werving- en selectiebureaus voor uw situatie. Hierbij wordt rekening gehouden met de wettelijke kwaliteitseisen en de voor uw mogelijke kostenbesparing.

Offertes van werving- en selectiebureaus

Binnen 24 uur ontvangt u van de drie meest geschikte werving- en selectiebureaus een offerte. De offertes ontvangt u altijd gratis en vrijblijvend. Naast dat het belangrijk is om de offertes goed door te nemen is het ook sterk aan te raden om de algemene voorwaarden goed door te nemen. Neem altijd contact op met de werving- selectiebureaus zodat zij de offerte telefonisch kunnen toelichten. Op deze manier kunt u de drie offertes uitstekend met elkaar vergelijken en een keuze maken voor het werving- selectiebureau met de beste prijs- kwaliteitverhouding.

Neem contact op voor persoonlijk advies

Loopbaannederland.nl werkt samen met een groot landelijk netwerk van gekwalificeerde werving- en selectiebureaus. Via deze website kunt u drie gratis offertes bij deze werving- en selectiebureaus aanvragen. Deze zult u binnen 24 uur ontvangen. Vervolgens kunt u kiezen voor de beste prijs-kwaliteitverhouding door deze werving- en selectiebureaus met elkaar te vergelijken.

Heeft u behoefte aan advies en/ of wilt u een werving- en selectiebureau inschakelen? U kunt ons bereiken via telefoonnummer 085-3034270 maandag t/m vrijdag (08:30 - 17:30) of een e-mail sturen naar: info@loopbaannederland.nl. Bovenstaand formulier invullen kan natuurlijk ook!