Arbodienst nodig? Bespaar hier tot wel 50 % aan kosten!

Meer dan 3000 particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen (o.a. USG people, Gemeente Utrecht, Funda etc) gingen u voor!

Het is eenvoudig:

  • Stap 1: plaats hieronder gratis uw aanvraag. Binnen ons netwerk van meer dan 1000 bedrijven zoeken onze specialisten naar de drie arbodiensten die het beste matchen.
  • Stap 2: ontvang 3 gratis & vrijblijvende offertes/ reacties binnen 24 uur van de drie meest passende arbodiensten.
  • Stap 3: kies de beste prijs-kwaliteitverhouding door de drie offertes te vergelijken.

Uw veiligheid

Uw gegevens worden alleen gebruikt om uw aanvraag te verwerken en maximaal aan 3 arbodiensten verstrekt. Uw gegevens worden in geen enkel geval verstrekt aan uw huidige arbodienst.


Vragen of hulp nodig?
Bel 085-3034270 of mail info@loopbaannederland.nl.

Arbodienst & verzuimmanagement


Een arbodienst adviseert & ondersteunt op het gebied van werk & gezondheid en kan bijvoorbeeld worden ingezet voor het volgende: advies geven over arbeidsomstandigheden, management van het ziekteverzuim, het opzetten van een professioneel arbobeleid, het ziekteverzuim verlagen etc.
Ook is een arbodienst gespecialiseerd in de Arbowetgeving. Hier zijn verplichtingen in opgenomen waar werkgevers zich aan moeten houden. Door gebruik te maken van een arbodienst kunt u ervoor zorgen dat deze verplichtingen worden nageleefd.
Loopbaannederland.nl kan u in contact brengen met de voor u meest passende arbodiensten. Dit zorgt ervoor dat de continuïteit van uw organisatie gewaarborgd kan blijven. Door een professioneel verzuim- en arbobeleid wordt bijvoorbeeld voorkomen dat werknemers in de WIA terecht komen. Een werknemer die hierin terecht komt, kost een organisatie veel geld.

Wettelijke verplichtingen voor werkgevers

In de Arbowetgeving zijn verplichtingen opgenomen waaraan werkgevers zich moeten houden. Voorbeelden hiervan zijn:

Voor een volledig overzicht van deze wettelijke verplichtingen kunt u in contact treden met passende arbodiensten.

Arbodiensten vergelijken

Loopbaannederland.nl helpt u bij het vergelijken van verschillende arbodiensten. Door het formulier in te vullen kan uw situatie zo goed mogelijk in kaart worden gebracht. Vervolgens gaan wij binnen ons netwerk van meer dan 1000 bedrijven op zoek naar de arbodiensten die het beste bij uw organisatie passen. Binnen 24 uur ontvangt u gratis en vrijblijvend drie offertes van de meest passende arbodiensten. Vervolgens kunt u de drie offertes met elkaar vergelijken en kunt u de arbodienst kiezen met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Offertes van arbodiensten

Het ontvangen van de drie offertes is gratis en vrijblijvend. Het is aan te raden om altijd contact te zoeken met het bedrijf die de offerte heeft opgesteld. Hierdoor kunnen de offertes telefonisch worden toegelicht. Daarnaast is het ook belangrijk om de algemene voorwaarden van het bedrijf goed door te lezen en vragen te stellen over onduidelijkheden. Hierdoor weet u waar u aan toe bent en kunnen de drie bedrijven nog beter met elkaar worden vergeleken. Hieronder vindt u aandachtspunten die u kunt gebruiken tijdens de selectie van een passende arbodienst:

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op voor persoonlijk advies

Op zoek gaan naar een geschikte arbodienst kan lastig zijn. Wij van loopbaannederland.nl kunnen dit voor u uit handen nemen. Wij gaan op zoek naar de drie arbodiensten die het beste bij uw situatie passen. Wij werken samen met een groot landelijk netwerk van deskundige arbodiensten. Via deze site kunt u drie gratis offertes binnen 24 uur van deskundige arbodiensten bij u in de buurt aanvragen. Vervolgens kunt u kiezen voor de beste prijs-kwaliteitverhouding door te vergelijken.

Heeft u verdere vragen over arbo dienstverlening of wilt u kijken wat een arbodienst voor u kan betekenen? Neem dan vooral contact op met ons.

Naast het invullen van het formulier kunt u ons ook bereiken via het telefoonnummer 085-3034270 maandag t/m vrijdag (08:30 - 17:30) of een e-mail sturen naar: info@loopbaannederland.nl.