Outplacement?

Wij vinden voor u het meest passende outplacementbureau. Wij hebben een groot netwerk van outplacementbureaus. Hierdoor zijn wij in staat een veel betere match te maken dan wanneer u in het wilde weg outplacementbureaus benadert. Via ons bespaart u veel tijd.

Outplacement

Onze klanten beoordelen ons met uitstekend

Zo werkt het

Gratis aanvraag plaatsen
Stap 1.

Gratis aanvraag plaatsen

Onze specialisten zoeken in
ons netwerk naar de
3 meest passende outplacementbureaus.

Ontvang 3 gratis offertes
Stap 2.

Gratis offertes

Van deze bedrijven ontvangt
u binnen 24 uur 3 gratis &
vrijblijvende offertes.

Vergelijk en bekijk passende offertes
Stap 3.

Maak uw keuze

Vergelijk de offertes en
kies de beste prijs-
kwaliteitverhouding.

Gratis aanvraag plaatsen
Stap 1.

Gratis aanvraag plaatsen

Onze specialisten zoeken in
ons netwerk naar de
3 meest passende outplacementbureaus.

Ontvang 3 gratis offertes
Stap 2.

Gratis offertes

Van deze bedrijven ontvangt
u binnen 24 uur 3 gratis &
vrijblijvende offertes.

Vergelijk en bekijk passende offertes
Stap 3.

Maak uw keuze

Vergelijk de offertes en
kies de beste prijs-
kwaliteitverhouding.

13963 opdrachten geplaatst. 1530 aangesloten bedrijven & professionals.

Uw behoefte

Outplacementbureau inschakelen


Het is belangrijk dat een werkgever zorg draagt voor het opvangen, begeleiden en adviseren van werknemers wanneer zij op zoek moeten gaan naar ander werk. Door middel van outplacement kunt u als werkgever laten zien dat u het beste met uw werknemers voor heeft.
Outplacement biedt een oplossing bij arbeidsconflicten, ontslag, een reorganisatie, ziekte en/ of als de loopbaanwensen van de werknemer niet meer bij de werkgever passen.
Loopbaannederland.nl helpt u bij het vinden van het meest geschikte outplacementbureau voor uw specifieke situatie zodat uw werknemers de juiste begeleiding krijgen bij het vinden van een nieuwe baan of kunnen starten als ondernemer.

Outplacement situaties

Outplacement kan als volgt worden gedefinieerd: de werkgever draagt zorg voor het opvangen, begeleiden en adviseren van werknemers, die om wat voor reden dan ook een andere werkkring of toekomstbestemming moeten vinden. Outplacement kan van toepassing zijn in de volgende situaties:

  • • een onoplosbaar arbeidsconflict tussen werkgever en werknemer;
  • • een reorganisatie;
  • • de loopbaan van een medewerker loopt vast bij de organisatie waar hij of zij werkzaam is;
  • • door ziekte kan de medewerker niet meer terugkeren bij zijn/haar werkgever;
  • • ontslag om welke reden dan ook.

Bij bovenstaande situaties zit er meestal niets anders op dan afscheid van elkaar te nemen. Ontslag is een ingrijpende gebeurtenis en brengt veel onzekerheden met zich mee. Als werkgever kunt u dan het beste een outplacementtraject aanbieden. Zo laat u zien dat u het beste voor heeft met uw werknemers. Medewerkers die een outplacement doorlopen voelen zich begrepen en praktisch gesteund. Zij vinden uiteindelijk de baan die echt bij hen past of vervullen een lang gekoesterde droom om ondernemer te worden.

Outplacementbureaus vergelijken

Het vinden van een geschikt outplacementbureau kan vrij lastig zijn. Loopbaannederland.nl kan u hierbij helpen door gratis en vrijblijvend binnen hun netwerk van meer dan 1000 bedrijven op zoek te gaan naar de drie meest passende outplacementbedrijven voor uw situatie. Hierbij wordt rekening gehouden met de wettelijke kwaliteitseisen en de voor uw mogelijke kostenbesparing. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte van de drie meest geschikte outplacementbedrijven. Zo krijgt u snel inzicht in de beste prijs-kwaliteitverhouding van deze outplacementbedrijven.

Offertes van outplacementbureaus

Wanneer u de verschillende offertes ontvangt is het aan te raden om contact op te nemen met de bedrijven die de offerte hebben opgesteld. Op deze manier kunnen de outplacementbedrijven de offertes telefonisch toelichten. Ook is het verstandig om de algemene voorwaarden van de drie outplacementbureaus goed door te lezen. Deze worden samen met de offerte naar u toe gestuurd. Door dit te doen weet u waar u aan toe bent en kunt u de drie aanbieders nog beter met elkaar vergelijken.

Kosten besparen met subsidies

Er zijn tal van subsidies en uitkeringen die het verlies van inkomsten opvangen en helpen om mensen weer snel aan het werk te krijgen. Ook de belastingdienst kan in bepaalde situaties tot 50% mee betalen. Outplacementbureaus kunnen deze kostenbesparende regelingen voor werknemers en werkgevers uitstekend in kaart brengen.

Neem contact op voor persoonlijk advies

Op zoek gaan naar een outplacementbureau met de beste prijs-kwaliteitverhouding kan veel tijd in beslag nemen. Wij kunnen dit voor u uit handen nemen. Wij zijn in staat de meest passende outplacementbureaus voor u te vinden. Gratis en geheel vrijblijvend ontvangt u binnen 24 uur offertes van de drie meest geschikte outplacementbureaus. Wacht niet en plaats nu uw aanvraag gratis via bovenstaand formulier. Tevens kunt u ons bereiken via telefoonnummer 085-3034270 maandag t/m vrijdag (08:30 - 17:30) of een e-mail sturen naar: info@loopbaannederland.nl.