Assessment?

Wij vinden voor u het meest passende assessmentbureau. Wij hebben een groot netwerk van assessmentbureaus. Hierdoor zijn wij in staat een veel betere match te maken dan wanneer u in het wilde weg assessmentbureaus benadert. Via ons bespaart u veel tijd.

Assessment

Onze klanten beoordelen ons met uitstekend

Zo werkt het

Gratis aanvraag plaatsen
Stap 1.

Gratis aanvraag plaatsen

Onze specialisten zoeken in
ons netwerk naar de
3 meest passende assessmentbureaus.

Ontvang 3 gratis offertes
Stap 2.

Gratis offertes

Van deze bedrijven ontvangt
u binnen 24 uur 3 gratis &
vrijblijvende offertes.

Vergelijk en bekijk passende offertes
Stap 3.

Maak uw keuze

Vergelijk de offertes en
kies de beste prijs-
kwaliteitverhouding.

Gratis aanvraag plaatsen
Stap 1.

Gratis aanvraag plaatsen

Onze specialisten zoeken in
ons netwerk naar de
3 meest passende assessmentbureaus.

Ontvang 3 gratis offertes
Stap 2.

Gratis offertes

Van deze bedrijven ontvangt
u binnen 24 uur 3 gratis &
vrijblijvende offertes.

Vergelijk en bekijk passende offertes
Stap 3.

Maak uw keuze

Vergelijk de offertes en
kies de beste prijs-
kwaliteitverhouding.

13963 opdrachten geplaatst. 1530 aangesloten bedrijven & professionals.

Uw behoefte

Assessments afnemen


Als werkgever wilt u de meest geschikte kandidaten aannemen, er zeker van zijn dat uw medewekers op de juiste plek zitten en inzicht hebben in het ontwikkelpotentieel van uw medewerkers. Het kan lastig zijn om een goede indruk te krijgen van een persoon en te bepalen of hij/zij over de juiste talenten en competenties beschikt om de werkzaamheden van een functie optimaal uit te kunnen voeren. Assessments zijn hiervoor een goede oplossing. Loopbaannederland.nl helpt u bij het vinden van de meest passende assessmentbureaus zodat u goede beslissingen kan maken!

Soorten assessments

Een assessment is een beoordelingsprogramma dat sollicitanten, kandidaten en/ of medewerkers moeten doorlopen om voor een bepaalde functie aangenomen te worden of om te bepalen of zij over ontwikkelbare talenten beschikken. Bij een assessment wordt veelvuldig gebruik gemaakt van psychologisch onderzoek.

Er zijn verschillende vormen van assessment. Deze zullen hieronder worden toegelicht.

Selectieassessment

Het doel van een selectieassessment is kandidaten te testen op geschiktheid voor een functie.
Deze vorm van assessment is aan de orde bij de instroom van een medewerker in een organisatie. Een capaciteitentest en persoonlijkheidstest zijn standaard onderdelen bij een selectieassessment. Ook kunnen eventuele praktijksimulaties worden ingezet. Het selectieassessment vindt vaak plaats aan het einde van de sollicitatieprocedure.

Loopbaanassessment

Een loopbaanbaanassessment is voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in talenten, persoonlijke drijfveren, motiverende werkomstandigheden etc etc. Het volgende wordt inzichtelijk gemaakt tijdens een loopbaanassessment: werk- en denkniveau, interesses, persoonlijke eigenschappen & kwaliteiten, werkvoorkeuren en ontwikkelpunten. Bij een loopbaanassessment wordt dus ook duidelijk wat passende loopbaanpaden zijn voor de persoon in kwestie.

Ontwikkelassessment

Voor de doorstroom en ontwikkeling van een medewerker kan een ontwikkelassessment worden ingezet. Het potentieel van een medewerker wordt hierbij getoetst aan een in de toekomst te behalen niveau. Hierbij wordt inzichtelijk gemaakt wat ontwikkelmogelijkheden voor de betreffende medewerker zijn. Het is echter ook mogelijk knelpunten en aandachtspunten van een medewerker in kaart te brengen.

Assessmentbureaus vergelijken

Het vinden van het assessmentbureau met de beste prijs- kwaliteitverhouding kan veel tijd in beslag nemen. Wij kunnen u hierbij helpen. Door bovenstaand formulier in te vullen krijgen wij inzicht in uw behoefte en kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen. Vervolgens ontvangt u gratis en vrijblijvend offertes van de drie meest geschikte assessmentbureau's.
Wij hebben een netwerk van meer dan 1000 bedrijven en maken een selectie van assessmentbureaus die het beste passen bij uw specifieke situatie. Hierbij houden we natuurlijk rekening met de wettelijke kwaliteitseisen en de voor uw mogelijke kostenbesparing.

Offertes van Assessmentbureau's

Binnen 24 uur ontvangt u van de drie meest passende assessmentbureaus een offerte. Het is verstandig om na het ontvangen van de offerte contact op te nemen met degene die de offerte heeft opgemaakt. Zo kunnen de assessmentbureau's telefonisch de offertes toelichten. Daarnaast is het goed om de algemene voorwaarden goed door te lezen. Deze worden vaak samen met de offerte naar u toegestuurd. Op deze manier weet u waar u aan toe bent en kunt u de drie assessmentbureaus nog beter met elkaar vergelijken.

Neem contact op voor persoonlijk advies

Wij werken samen met meer dan 1000 gekwalificeerde bedrijven en professionals. Via bovenstaand formulier kunt u drie gratis offertes binnen 24 uur in uw regio bij de meest passende assessmentbureaus aanvragen. Wij zijn in staat de meest passende assessmentbureaus voor u te vinden. Zij nemen binnen 24 uur contact met u op. Voor persoonlijk advies kunt u ons bereiken via telefoonnummer 085-3034270 maandag t/m vrijdag (08:30 - 17:30) of een e-mail sturen naar: info@loopbaannederland.nl.