Assessmentbureau nodig? Vind hier een passend assessmentbureau.

Meer dan 3000 particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen (o.a. USG people, Gemeente Utrecht, Funda etc) gingen u voor!

Het is eenvoudig:

  • Stap 1: plaats hieronder gratis uw aanvraag. Binnen ons netwerk van meer dan 1000 bedrijven zoeken onze specialisten naar de drie assessmentbureaus die het beste matchen.
  • Stap 2: ontvang 3 gratis & vrijblijvende offertes/ reacties binnen 24 uur van de drie meest passende assessmentbureaus.
  • Stap 3: kies de beste prijs-kwaliteitverhouding door de drie offertes te vergelijken.

Uw veiligheid

Uw gegevens worden alleen gebruikt om uw aanvraag te verwerken en maximaal aan 3 assessmentbureaus verstrekt.


Vragen of hulp nodig?
Bel 085-3034270 of mail info@loopbaannederland.nl.

Assessments afnemen


Hieronder vindt u meer informatie over verschillende vormen van assessment. Mocht uw behoefte er niet tussen staan? Dat is niet erg. Wij kunnen u met elke vorm van assessment helpen. Een telefoontje naar ons is voldoende. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 085-3034270 maandag t/m vrijdag (08:30 - 17:30) of een email sturen naar: info@loopbaannederland.nl. Bovenstaand formulier invullen kan natuurlijk ook!

Selectieassessment
Deze vorm van assessment is aan de orde bij de instroom van een medewerker in een organisatie. Een capaciteitentest en persoonlijkheidstest zijn standaard onderdelen bij een selectieassessment. Praktijksimulaties kunnen eventueel ook worden ingezet. Het selectieassessment vindt vaak plaats aan het einde van de sollicitatieprocedure. Doel hierbij is kandidaten te testen op geschiktheid voor een functie.

Loopbaanassessment
Een loopbaanbaanassessment is voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in talenten, passende loopbaanstappen, drijfveren ten aanzien van zijn/ haar loopbaan. Het volgende wordt inzichtelijk gemaakt tijdens een loopbaanassessment: werk- en denkniveau, interesses, kenmerkende persoonlijke eigenschappen maar vooral ook drijfveren. Door een loopbaanassessment wordt dus duidelijkheid verkregen over wat passende loopbaanpaden zijn.

Ontwikkelassessment
Voor de doorstroom en ontwikkeling van een medewerker kan een ontwikkelassessment worden ingezet. Het potentieel van een medewerker wordt hierbij getoetst aan een in de toekomst te behalen niveau. Hierbij wordt inzichtelijk gemaakt wat ontwikkelmogelijkheden voor de betreffende medewerker zijn. Het is echter ook mogelijk knelpunten & aandachtspunten van een medewerker te onderzoeken.

Assessmentbureaus vergelijken

Het vergelijken van assessmentbureaus brengt veel voordelen met zich mee. Hiermee krijgt u snel inzicht in de beste prijs- kwaliteitverhouding. Wij zijn in staat een selectie te maken van assessmentbureaus, welke passen bij uw specifieke situatie. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met de wettelijke kwaliteitseisen en de voor uw mogelijke kostenbesparing.

Persoonlijk advies

Hoe moet u een geschikt assessmentbureau selecteren? Wij kunnen dit voor u uit handen handen nemen. Wij zijn in staat de meest passende assessmentbureaus voor u te vinden. Zij nemen binnen 24 uur contact met u op. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 085-3034270 maandag t/m vrijdag (08:30 - 17:30) of een email sturen naar: info@loopbaannederland.nl. Bovenstaand formulier invullen kan natuurlijk ook! Wij werken samen met meer dan 1000 gekwalificeerde bedrijven en professionals. Via bovenstaand formulier kunt u 3 gratis offertes binnen 24 uur in uw regio bij de meest passende assessmentbureaus aanvragen.