Arbeidsdeskundige nodig? Vind hier een passende arbeidsdeskundige.

Meer dan 3000 particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen (o.a. USG people, Gemeente Utrecht, Funda etc) gingen u voor!

Het is eenvoudig:

  • Stap 1: plaats hieronder gratis uw aanvraag. Binnen ons netwerk van meer dan 1000 bedrijven zoeken onze specialisten naar de drie arbeidsdeskundigen die het beste matchen.
  • Stap 2: ontvang 3 gratis & vrijblijvende offertes/ reacties binnen 24 uur van de drie meest passende arbeidsdeskundigen.
  • Stap 3: kies de beste prijs-kwaliteitverhouding door de drie offertes te vergelijken.

Uw veiligheid

Uw gegevens worden alleen gebruikt om uw aanvraag te verwerken en maximaal aan 3 arbeidsdeskundigen verstrekt.


Vragen of hulp nodig?
Bel 085-3034270 of mail info@loopbaannederland.nl.


Arbeidsdeskundigen inschakelen


Een arbeidsdeskundige wordt ingezet indien een werknemer ziek is en er een arbeidsdeskundig onderzoek moet worden gedaan. Hij/ zij helpt met zoeken naar goede structurele oplossingen voor alle partijen om langdurig uitval van de werknemer te voorkomen. Door een arbeidsdeskundige in te schakelen kan de continuïteit van de organisatie gewaarborgd blijven en wordt de Wet Verbetering Poortwachter nageleefd. Deze wet verlangt dat de werkgever op een bepaald moment een arbeidsdeskundig onderzoek laat uitvoeren, om te kijken in hoeverre de werknemer zijn werkzaamheden kan hervatten.
De arbeidsdeskundige adviseert en ondersteunt dus op verschillende vlakken waarbij er rekening wordt gehouden met de belangen van alle betrokkenen.

Een arbeidsdeskundig onderzoek op maat

Een arbeidsdeskundige is gespecialiseerd in de sociale, maatschappelijke, juridische en financiële aspecten van verzuim. Hij/ zij geeft advies over hoe terugkeer naar werk mogelijk kan worden gemaakt;
door middel van een arbeidsdeskundig onderzoek wordt onderzocht welke stappen & maatregelen genomen moeten worden door zowel de werkgever als werknemer om terugkeer naar werk mogelijk te maken.

Arbeidsdeskundigen vergelijken

U wilt een arbeidsdeskundige inhuren die de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft. Het vinden van de juiste arbeidsdeskundige, die in uw behoefte kan voorzien, kan veel tijd in beslag nemen. Loopbaannederland.nl helpt u hierbij. Hierdoor kunt u veel tijd besparen. Door bovenstaand formulier in te vullen gaan wij gratis en vrijblijvend in ons netwerk op zoek naar de drie beste arbeidsdeskundigen voor uw specifieke situatie. Binnen 24 uur ontvangt u gratis en vrijblijvend offertes van deze drie arbeidsdeskundigen.

Offertes van arbeidsdeskundigen vergelijken

Het ontvangen van de drie offertes is altijd gratis en vrijblijvend. Het is aan te raden om in ieder geval contact op te nemen met de arbeidsdeskundigen die de offertes hebben uitgebracht. De offertes kunnen op deze manier telefonisch worden toegelicht. Daarnaast is het belangrijk om de algemene voorwaarden van het bedrijf goed door te lezen en vragen te stellen over eventuele onduidelijkheden. Op deze manier komt u niet voor verassingen te staan en krijgt u een helder beeld van wat u kunt verwachten. Aan de hand hiervan kunt u een gedegen besluit nemen omtrent het inhuren van een arbeidsdeskundige die voor u een arbeidsdeskundig onderzoek doet.

Neem contact op voor persoonlijk advies

Het is niet altijd even makkelijk om het juiste bureau te vinden. Loopbaannederland.nl zorgt ervoor dat u verschillende arbeidsdeskundigen goed met elkaar kunt vergelijken. Wij gaan op zoek naar de drie arbeidsdeskundigen die het beste bij uw specifieke situatie passen. Hierbij houden we natuurlijk rekening met de wettelijke kwaliteitseisen en de voor u mogelijke kostenbesparing. Binnen 24 uur ontvangt u drie offertes die het beste bij u passen. Vervolgens kunt u deze offertes met elkaar vergelijken en kiest u de beste arbeidsdeskundige.

Door bovenstaand formulier in te vullen plaatst u gratis een aanvraag. Voor persoonlijk advies kunt u ons bereiken via telefoonnummer 085-3034270 maandag t/m vrijdag (08:30 - 17:30) of een email sturen naar: info@loopbaannederland.nl.