Bedrijvengids

Deze site werkt als volgt: Plaats uw aanvraag op Loopbaannederland.nl. Ontvang 3 gratis offertes/ reacties binnen 24 uur van de drie bedrijven die het beste matchen. Kies daaruit het beste bedrijf.

Bakker & Bosch HR Diensten
0 review
Amsterdam
  • Coaching
  • Outplacement
Contactpersoon
Marijn van den Bosch
Vestigingen
Amsterdam
Provincie
Drenthe, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Gelderland, Overijssel, Groningen, Flevoland, Friesland
Aangesloten bij
NOLOC
Bedrijfsgrootte
11-25
Korte introductie
Bakker & Bosch. Uw specialist op gebied van re-intergratie.
Specialismen
Reintergratie 1e & 2e spoor - verzuim - outplacement
Profielschets
Wij bieden ondersteuning aan werknemers als zij vastlopen in hun functioneren, of uit (moeten) kijken naar een nieuwe baan.

Al onze coachingstrajecten zijn maatwerk. Op basis van een persoonlijk intakegesprek met de werkgever of de werknemer óf de werkgever en werknemer samen, kijken we waar de behoefte ligt en wat nodig is om succes te realiseren. Onze coachingstrajecten zijn gericht op:

Loopbaanbegeleiding
Outplacement
Mobiliteit van werknemers
Omgang met veranderingen
Persoonlijke ontwikkeling
Re-integratie

Outplacement
Bij Bakker & Bosch praten wij, als we het hebben over outplacement, liever over een coachingstraject van ‘werk naar werk’. Een traject waarbij één van onze coaches de kandidaat een-op-een begeleidt van de huidige functie naar een nieuwe baan buiten de huidige werkgever. Deze begeleiding is maatwerk; ieder mens is immers uniek. Maar het doel is voor iedereen gelijk: een nieuwe start bij een andere werkgever in een passende functie. Een baan die aansluit bij jouw wensen, talenten en kunde. Lees meer over Outplacement.

Re-integratie 2e spoor
Bent u werkgever en zoekt u deskundige begeleiding van uw zieke werknemer bij het vinden van een baan buiten uw organisatie? Dan bent u bij Bakker & Bosch aan het juiste adres.

Onze re-integratiecoaches begeleiden uw zieke werknemer naar een succesvolle herintreding bij een andere werkgever, ook wel re-integratie 2e spoor genoemd. Lees meer over Re-integratie 2e spoor.

Coaching on-the-job
Ben je onlangs een nieuwe uitdaging aangegaan en heb je behoefte aan een extern klankbord? Kies dan voor een personal coach van Bakker & Bosch. Onze personal coaches helpen je graag vooruit.

Ook voor werkgevers is het van belang dat de juiste persoon op de juiste plek binnen de organisatie zit. Wij zijn er daarom ook voor werkgevers. Door de verwachtingen te analyseren ten aanzien van de medewerkers binnen een organisatie. En om vervolgens persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden effectief in te zetten of juist te kijken naar andere mogelijkheden, zoals uitstroom en in- en externe overplaatsing. Lees meer over coaching on-the-job.

Loopbaanbegeleiding
Heb je behoefte aan begeleiding bij het maken van keuzes op het gebied van werk en carrière? Een loopbaantraject van Bakker & Bosch helpt je bij het herpakken van grip op je loopbaan.

Tijdens een loopbaanbegeleidingstraject ga je als kandidaat actief aan de slag. Aan de hand van diverse opdrachten krijg je nieuwe inzichten ten aanzien van de loopbaan. Om goede keuzes te kunnen maken voor de toekomst is het belangrijk veel over jezelf te weten. Door dieper in te gaan op kernvragen als ‘wie ben ik’, ‘wat wil ik’ en ‘wat kan ik, krijg je meer inzicht in je persoonlijkheid, je kwaliteiten en je valkuilen. Deze inzichten vormen de leidraad bij het maken van verdere keuzes tijdens je loopbaan. Lees meer over Loopbaanbegeleiding.
Werkmethodes
Bij Bakker & Bosch praten wij als we het hebben over re-integratie eigenlijk liever over een coachingstraject van “werk naar werk”. Een deskundig traject waarbij de kandidaat één op één door een coach wordt begeleid naar een nieuwe baan die past bij de functionele mogelijkheden van de kandidaat. Deze begeleiding is maatwerk, ieder mens is immers uniek. Maar het doel is voor iedereen gelijk: een nieuwe start bij een andere werkgever in een passende baan.

Een wederzijdse klik tussen de kandidaat en onze coach vinden wij erg belangrijk. Voor de start van een coachingstraject vindt daarom altijd een kennismakingsgesprek plaats. De wederzijdse verwachtingen en doelen worden dan uitvoerig besproken. Eenmaal gekozen voor de begeleiding van Bakker & Bosch, dan gaat het traject van start.

Een re-integratietraject bij Bakker & Bosch is opgebouwd in fasen en kenmerkt zich door een praktische en persoonlijke aanpak. Naast zelfreflectie, inventarisatie van kennis en vaardigheden, analyse van sterkten/zwakten t.a.v. de arbeidsmarkt besteden we veel aandacht aan individuele training. Gedurende het hele traject zijn vergroten van bewustwording en zelfvertrouwen en blikverruiming, onmisbare aspecten waarop gecoacht wordt. Uitgangspunt is dat de loopbaan in een realistisch perfectief geplaatst wordt.
Onze coaches hebben jarenlange ervaring in loopbaanbegeleiding en kennen de arbeidsmarkt als geen ander. Zo zijn zij snel in staat om uw persoonlijke situatie te vertalen naar mogelijkheden.
Datum: 02-12-2021
Van:

Email:

Beoordeling

In 3 stappen vindt u snel en eenvoudig de meest passende dienstverlener!

Onze klanten beoordelen ons met uitstekend

Vindt snel en eenvoudig een passend bedrijf!

Onze klanten beoordelen ons met uitstekend

Gratis aanvraag plaatsen
Stap 1.

Gratis aanvraag plaatsen

Onze specialisten zoeken in
ons netwerk naar de
3 meest passende bedrijven.

Ontvang 3 gratis offertes
Stap 2.

Gratis offertes

Van deze bedrijven ontvangt
u binnen 24 uur 3 gratis &
vrijblijvende offertes.

Vergelijk en bekijk passende offertes
Stap 3.

Maak uw keuze

Vergelijk de offertes en
kies de beste prijs-
kwaliteitverhouding.

8449 opdrachten geplaatst. 1539 aangesloten bedrijven & professionals.

Uw behoefte

Zo werkt het

Gratis aanvraag plaatsen
Stap 1.

Gratis aanvraag plaatsen

Onze specialisten zoeken in
ons netwerk naar de
3 meest passende bedrijven.

Ontvang 3 gratis offertes
Stap 2.

Gratis offertes

Van deze bedrijven ontvangt
u binnen 24 uur 3 gratis &
vrijblijvende offertes.

Vergelijk en bekijk passende offertes
Stap 3.

Maak uw keuze

Vergelijk de offertes en
kies de beste prijs-
kwaliteitverhouding.