Bedrijvengids

Deze site werkt als volgt: Plaats uw aanvraag op Loopbaannederland.nl. Ontvang 3 gratis offertes/ reacties binnen 24 uur van de drie bedrijven die het beste matchen. Kies daaruit het beste bedrijf.

Netwerk-partners
0 review
Amsterdam
  • Outplacement
  • Loopbaanadvies
  • Coaching
Contactpersoon
Els nijssen
Vestigingen
Amsterdam, S-gravenhage, Amsterdam, Haarlem, Bloemendaal
Provincie
Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland
Aangesloten bij
CMI, NOLOC, OVAL
Korte introductie
Netwerk-partners is expert op het gebied van loopbaanvragen en netwerken.
Specialismen
Profielschets

Netwerk-partners is expert op het gebied van loopbaanvragen en netwerken. Netwerk-partners gelooft dat of je nu werk zoekt, beter wilt functioneren in je huidige baan, je zichtbaarheid wilt vergroten binnen de organisatie of je beter wilt profileren naar buiten, netwerken de basis vormt voor success.


Netwerk-partners bestaat uit Els Nijssen en nauwe samenwerkingsverbanden met tien deskundige en inspirerende professionals op het gebied van loopbaanontwikkeling en netwerken. Samen helpen wij jou bij het oplossen van vragen op het gebied van de persoonlijke en professionele ontwikkeling. Netwerk-partners is goed geïnformeerd en aangehaakt bij de beroeps- en de branchevereniging. Wij weten wat er speelt, kennen de bewegingen op de arbeidsmarkt en de financiële mogelijkheden die de politiek en de sociale partners geregeld hebben voor werkgevers en werknemers.


Els Nijssen heeft al 20 jaar ervaring in het coachen, trainen en begeleiden van mensen. Mensen en hun ontwikkeling en mogelijkheden intrigeren haar. In de begeleiding daagt zij mensen uit om op zoek te gaan naar hun drijfveren en uit hun comfortzone te stappen op zoek naar die ontwikkeling waar je je prettig bij voelt of trots op bent. In al haar trajecten en trainingen speelt netwerken een belangrijke rol omdat zij de overtuiging heeft dat netwerken zorgt voor een realistisch beeld, kansen vergroot en de persoonlijke groei van mensen stimuleert.


Netwerk-partners is:


   • betrokken, houdt van korte lijnen en is gericht op actie en snelheid. 

  • houdt rekening met de context van het vraagstuk. 

  • is onafhankelijk en veeleisend voor de eigen organisatie met de wil, de kennis en de ervaring om succesvol te zijn voor haar cliënten en opdrachtgevers.


 

Werkmethodes

Netwerk-partners is expert op het gebied van loopbaanvragen en netwerken. In goed overleg met onze clienten en opdrachtgevers komen wij tot een duidelijke doelstelling en heldere opdrachtformulering. Wij plaatsen onze opdrachten zoveel mogelijk in een bredere context, zowel bij individuele trajecten als bij groepstrajecten. Mensenwerk vraagt tenslotte om een zorgvuldige, transparante en concrete aanpak.


Nieuwe baan - Zoek je een nieuwe passende baan na ontslag of voel je je onzeker over je werksituatie of solliciteren, dan bieden wij je een stevige professionele ondersteuning waarin netwerken centraal staat. Ons uitgangspunt is dat veranderingen vanuit eigen kracht de beste resultaten opleveren, en zullen leiden tot een nieuwe stabiele werksituatie.


Loopbaanbegeleiding - Loopbaanbegeleiding betreft vaak korte individuele trajecten gericht op het stellen van loopbaandoelen voor de toekomst. Vraagstukken zijn bijvoorbeeld: \"Twaalf jaar geleden ben ik in deze baan gerold en nu haal ik er geen energie meer uit. Wat te doen?\" \"Mijn carriere is tot nu toe vlot verlopen, maar het kriebelt. Ik wil een goede volgende stap maken.\" \"Ik had het erg naar mijn zin in mijn baan, en nu hol ik mijzelf voorbij. Het lijkt wel of mijn houdbaarheidsdatum verlopen is.\" Als je met deze vragen rondloopt, is het tijd voor een loopbaanbegeleidingstraject om weer aan het stuur te komen van je werkend leven.


Loopbaancoaching - Loopbaancoaching betreft vaak korte individuele trajecten gericht op het beter functioneren in het huidige werk. Vraagstukken zijn bijvoorbeeld: \"Ik heb net promotie gemaakt bij mijn huidige werkgever, maar het loopt niet lekker. Ik begin te twijfelen aan mijn beslissing.\" \"Ik werk nu een half jaar in een nieuwe baan, maar ik heb geen klik met mijn manager. Ik ben bang dat mijn contract niet wordt verlengd.\" \"Als ik een vast contract wil krijgen moet ik echt leren om mijn netwerkvaardigheden te vergroten en meer opdrachten binnen te halen.\" Herken je jezelf hierin?


Vitaal met plezier - Netwerk-partners heeft een traject ontwikkeld met verschillende modules waarmee u individueel of in groepsverband aan de slag kan. Ons doel binnen het traject is om u in korte tijd een nieuw en fris perspectief te geven op uw werk, uw vitaliteit te vergroten en een loopbaanactieplan op te stellen waarmee u de komende jaren weer met hernieuwde energie en plezier aan de slag kan.


Tevens bieden wij trainingen Netwerken & LinkedIn en Netwerken, Profileren & Acquireren.

Datum: 25-01-2022
Van:

Email:

Beoordeling

In 3 stappen vindt u snel en eenvoudig de meest passende dienstverlener!

Onze klanten beoordelen ons met uitstekend

Vindt snel en eenvoudig een passend bedrijf!

Onze klanten beoordelen ons met uitstekend

Gratis aanvraag plaatsen
Stap 1.

Gratis aanvraag plaatsen

Onze specialisten zoeken in
ons netwerk naar de
3 meest passende bedrijven.

Ontvang 3 gratis offertes
Stap 2.

Gratis offertes

Van deze bedrijven ontvangt
u binnen 24 uur 3 gratis &
vrijblijvende offertes.

Vergelijk en bekijk passende offertes
Stap 3.

Maak uw keuze

Vergelijk de offertes en
kies de beste prijs-
kwaliteitverhouding.

8686 opdrachten geplaatst. 1549 aangesloten bedrijven & professionals.

Uw behoefte

Zo werkt het

Gratis aanvraag plaatsen
Stap 1.

Gratis aanvraag plaatsen

Onze specialisten zoeken in
ons netwerk naar de
3 meest passende bedrijven.

Ontvang 3 gratis offertes
Stap 2.

Gratis offertes

Van deze bedrijven ontvangt
u binnen 24 uur 3 gratis &
vrijblijvende offertes.

Vergelijk en bekijk passende offertes
Stap 3.

Maak uw keuze

Vergelijk de offertes en
kies de beste prijs-
kwaliteitverhouding.