Bedrijvengids

Deze site werkt als volgt: Plaats uw aanvraag op Loopbaannederland.nl. Ontvang 3 gratis offertes/ reacties binnen 24 uur van de drie bedrijven die het beste matchen. Kies daaruit het beste bedrijf.

Actief in Werk
0 review
Eindhoven
  • Reintegratie
  • Outplacement
  • Loopbaanadvies
  • Coaching
  • Arbeidsdeskundig advies
Contactpersoon
Aldwin Sanders
Vestigingen
Eindhoven, Den bosch, Breda, Tilburg
Provincie
Noord-Brabant, Limburg
Aangesloten bij
Blik op werk
Bedrijfsgrootte
6-10
Korte introductie
Re-integratie (2e spoor), Outplacement, Transitievergoeding, Loopbaanadvies
Specialismen
WGA-ERD, Wet Verbetering Poortwachter, Werkfit maken (UWV), UWV, Transitievergoeding, Sollicitatietraining, Re-integratie 2e spoor, Outplacement (individueel), Re-integratie, Outplacement (groep), Naar werk (UWV), Mobiliteit, Loopbaancoaching, Loopbaanadvies, EKO, Coaching
Profielschets

Actief in Werk is sinds 2005 actief op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching in regio Breda, Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Wij werken met een team van ervaren consulenten en (loopbaan)coaches aan een optimaal resultaat voor werknemers, werkgevers en opdrachtgevers.
In de meetperiode 2021/2022 waardeerden cliënten en opdrachtgevers de dienstverlening van Actief in Werk met een 8,6. Actief in Werk is in het bezit van het hoogst aantal behaalbare sterren voor het Blik op Werk-keurmerk (vier).

Een traject bij Actief in Werk is altijd een persoonlijk én individueel maatwerktraject. Bij Actief in Werk kunt u rekenen op een persoonlijke en deskundige één-op-één begeleiding van een vaste consulent. Onze consulenten kennen de regionale arbeidsmarkt; zij wonen en werken in de regio en beschikken over een uitgebreid netwerk van werkgevers.
Gedurende het traject krijgt de medewerker één-op-één begeleiding van een vaste consulent. Deze gesprekken vinden plaats op één van de vestigingen van Actief in Werk in Breda, Den Bosch, Eindhoven of Tilburg of desgewenst bij de medewerker thuis.
Kwaliteit is voor Actief in Werk een vanzelfsprekendheid. Daarom zijn wij in het bezit van het Blik op Werk-keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat u zaken doet met een betrouwbaar bedrijf dat aantoonbare resultaten boekt. Jaarlijks wordt de tevredenheid van de cliënten en opdrachtgevers van Actief in Werk in opdracht van Blik op Werk anoniem onderzocht door het externe onderzoeksbureau Panteia.

Wilt u meer weten over re-integratie (2e spoor), loopbaanadvies, outplacement of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen bij de invulling van een transitievergoeding?

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer: 040-2129542 of e-mail: info@actiefinwerk.nl. Meer informatie vindt u ook terug op onze website: www.actiefinwerk.nl.


Actief in Werk is gevestigd in: Breda, Den Bosch, Eindhoven en Tilburg.

Werkmethodes

Wij werken met een team van ervaren consulenten en (loopbaan)coaches aan een optimaal resultaat voor werknemers, werkgevers en opdrachtgevers. Een traject bij Actief in Werk is altijd een persoonlijk en individueel maatwerktraject. Bij Actief in Werk kun je rekenen op een deskundige en persoonlijke één-op-één begeleiding van een vaste consulent of coach. Onze consulenten kennen de regionale arbeidsmarkt; zij wonen en werken in de regio en beschikken over een uitgebreid netwerk van werkgevers.

Datum: 24-02-2024
Van:

Email:

Beoordeling

In 3 stappen vindt u snel en eenvoudig de meest passende dienstverlener!

Onze klanten beoordelen ons met uitstekend

Vindt snel en eenvoudig een passend bedrijf!

Onze klanten beoordelen ons met uitstekend

Gratis aanvraag plaatsen
Stap 1.

Gratis aanvraag plaatsen

Onze specialisten zoeken in
ons netwerk naar de
3 meest passende bedrijven.

Ontvang 3 gratis offertes
Stap 2.

Gratis offertes

Van deze bedrijven ontvangt
u binnen 24 uur 3 gratis &
vrijblijvende offertes.

Vergelijk en bekijk passende offertes
Stap 3.

Maak uw keuze

Vergelijk de offertes en
kies de beste prijs-
kwaliteitverhouding.

12863 opdrachten geplaatst. 1548 aangesloten bedrijven & professionals.

Uw behoefte

Zo werkt het

Gratis aanvraag plaatsen
Stap 1.

Gratis aanvraag plaatsen

Onze specialisten zoeken in
ons netwerk naar de
3 meest passende bedrijven.

Ontvang 3 gratis offertes
Stap 2.

Gratis offertes

Van deze bedrijven ontvangt
u binnen 24 uur 3 gratis &
vrijblijvende offertes.

Vergelijk en bekijk passende offertes
Stap 3.

Maak uw keuze

Vergelijk de offertes en
kies de beste prijs-
kwaliteitverhouding.