Bedrijvengids

Deze site werkt als volgt: Plaats uw aanvraag op Loopbaannederland.nl. Ontvang 3 gratis offertes/ reacties binnen 24 uur van de drie bedrijven die het beste matchen. Kies daaruit het beste bedrijf.

Fith
0 review
S-hertogenbosch
  • Coaching
  • Loopbaanadvies
  • Outplacement
  • Overige diensten
  • Reintegratie
Contactpersoon
Ronnie van Broekhoven
Vestigingen
S-hertogenbosch
Provincie
Drenthe, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Gelderland, Overijssel, Groningen, Flevoland, Friesland
Aangesloten bij
Blik op werk, CMI, NOLOC, OVAL
Bedrijfsgrootte
1-5
Korte introductie
Fith biedt arbeidsbemiddeling op maat. Bij ons draait alles om mensen, werk en mogelijkheden. Voor u persoonlijk, uw bedrijf, of uw klanten. Onderscheidend en uniek aan Fith is haar landelijk dekkende netwerk van senior adviseurs.
Specialismen
groot landelijk netwerk, intensieve persoonlijke begeleiding, landelijk werkend, maatschappelijk betrokken, professionele backoffice, reintegratie 2e spoor, senior adviseurs, verzuim
Profielschets

Arbeidsbemiddeling Fith is een arbeidsbemiddelingsbedrijf, opgericht in april 2000. Sinds die datum begeleiden Richard Roth en zijn landelijk dekkende netwerk van adviseurs met succes werkzoekenden naar een (andere) baan of zelfstandig ondernemerschap. In opdracht van individuele werkzoekenden, individuele werkgevers, gemeenten, UWV en verzekeraars. Senior adviseurs Alle adviseurs zijn HBO- of WO opgeleid. Vaak heeft men een P&O achtergrond en is men gecertificeerd coach. Fith biedt iedere adviseur daarenboven een uitgebreid curriculum aan trainingen en workshops om de bestaande kennis up tot date te houden en zichzelf met nieuwe kennis te verrijken. Fith is sinds 2005 in het bezit van het Blik op Werk keurmerk. Alle adviseurs van Fith wonen in de regio waarin zij voor Fith werkzaam zijn. Vaak ligt ook hun zakelijke achtergrond in de regio. Door te wonen en te werken in de regio, weten zij in een vroegtijdig stadium welke regionale ontwikkelingen er zijn, op zowel het maatschappelijke vlak als op het gebied van de regionale arbeidsmarkt. Wie begeleiden wij? Fith begeleidt en bemiddelt werkzoekenden, voor wie het om uiteenlopende redenen vaak moeilijk is om op eigen kracht werk te vinden. Dit heeft met de persoonlijke omstandigheden van de werkzoekenden en/of met de beeldvorming van werkgevers te maken. Het is aan Fith om deze zaken bij elkaar te brengen. Hiervoor is kennis van de situatie van werkzoekenden en werkgevers vereist, begrip voor de afzonderlijke en gezamenlijke belangen en de ervaring en creativiteit om tot oplossingen te komen. Allemaal zaken waar Fith zich de afgelopen 15 jaar in bekwaamd heeft. Fith als sociale onderneming De werkwijze van Fith is gebaseerd op de inzet van senior adviseurs met veel werkervaring en een sterk netwerk voor de begeleiding en bemiddeling van werkzoekenden, voor wie het om uiteenlopende redenen vaak moeilijk is om op eigen kracht werk te vinden. Van betekenis zijn Onze 130 adviseurs handelen vanuit betrokkenheid bij de individuele werkzoekende en de individuele werkgever en de wens om met al hun kennis en netwerk iets te betekenen voor mensen en organisaties die daar baat bij hebben. Het financi´┐Żle is voor hen niet (langer) leidend, maar wordt gezien als een bevestiging van hun handelen. Dit maakt dat zij de werkzoekende en werkgever oprecht centraal kunnen stellen in hun werkzaamheden. Ambitieus sociaal ondernemen Deze gedeelde visie maakt dat Fith inmiddels al 15 jaar, vol overtuiging en met een gezond financieel rendement, sociaal onderneemt. Wellicht kunnen we u met onze kennis en ervaring van dienst zijn bij het waarmaken van uw eigen ambitie aangaande sociaal ondernemen, in combinatie met gezonde financi´┐Żle resultaten.

Werkmethodes

De basis onder de dienstverlening van Fith is individuele, intensieve coaching door een senior adviseur. Gesprekken vinden face-to-face plaats middels huisbezoeken of op een (flex)kantoor. Parallel aan deze persoonlijke gesprekken heeft u ook contact met uw adviseur per e-mail en/of telefonisch wanneer de activiteiten hierom vragen.

Datum: 02-12-2021
Van:

Email:

Beoordeling

In 3 stappen vindt u snel en eenvoudig de meest passende dienstverlener!

Onze klanten beoordelen ons met uitstekend

Vindt snel en eenvoudig een passend bedrijf!

Onze klanten beoordelen ons met uitstekend

Gratis aanvraag plaatsen
Stap 1.

Gratis aanvraag plaatsen

Onze specialisten zoeken in
ons netwerk naar de
3 meest passende bedrijven.

Ontvang 3 gratis offertes
Stap 2.

Gratis offertes

Van deze bedrijven ontvangt
u binnen 24 uur 3 gratis &
vrijblijvende offertes.

Vergelijk en bekijk passende offertes
Stap 3.

Maak uw keuze

Vergelijk de offertes en
kies de beste prijs-
kwaliteitverhouding.

8449 opdrachten geplaatst. 1539 aangesloten bedrijven & professionals.

Uw behoefte

Zo werkt het

Gratis aanvraag plaatsen
Stap 1.

Gratis aanvraag plaatsen

Onze specialisten zoeken in
ons netwerk naar de
3 meest passende bedrijven.

Ontvang 3 gratis offertes
Stap 2.

Gratis offertes

Van deze bedrijven ontvangt
u binnen 24 uur 3 gratis &
vrijblijvende offertes.

Vergelijk en bekijk passende offertes
Stap 3.

Maak uw keuze

Vergelijk de offertes en
kies de beste prijs-
kwaliteitverhouding.