Bedrijvengids

Deze site werkt als volgt: Plaats uw aanvraag op Loopbaannederland.nl. Ontvang 3 gratis offertes/ reacties binnen 24 uur van de drie bedrijven die het beste matchen. Kies daaruit het beste bedrijf.

JP WerkRevisie
0 review
Zwolle
  • Assessment
  • Coaching
  • Loopbaanadvies
  • Outplacement
  • Reintegratie
Contactpersoon
Dinand Getkate
Vestigingen
Zwolle
Provincie
Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg
Aangesloten bij
CEDEO, NIP, NOLOC, OVAL
Bedrijfsgrootte
6-10
Korte introductie
Wij zijn er voor iedereen met een loopbaan- of ontwikkelvraag. Onze begeleiding kenmerkt zich door een persoonlijke en op het individu gerichte aanpak. Wij combineren de invoelende diepgang van een persoonlijke coach met de praktische en resultaatgerichte aanpak van onze arbeidsmarktspecialisten.
Specialismen
Talentmanagement, Outplacement, Loopbaanadvies, Coaching, Re-integratie tweede spoor, Psychologisch onderzoek, Assessments, Trainingen, Startende ondernemers
Profielschets

Wat wij bieden
Professionaliteit, betrokken adviseurs/coaches, respect, individueel maatwerk en vertrouwelijkheid typeren onze resultaatgerichte aanpak. Wij doen wat werkt: respectvol, mensgericht, maar ook nuchter en oplossingsgericht. Wij verlenen onze diensten aan leidinggevenden en medewerkers op alle niveau\'s.


Onze deelnemers zijn afkomstig uit profit- en non-profit organisaties en de overheid.


Joosten & Partners is lid van de brancheorganisatie NOBOL (Nederlandse Organisatie van Bureaus voor Outplacement en Loopbaanadvies), de Europese brancheorganisatie AOCFE, het NIP en NOLOC. Joosten & Partners heeft CEDEO-erkenning. CEDEO is een onafhankelijke organisatie en onderdeel van LLoyd\'s Register, die ondermeer aanbieders van loopbaanadvies, coaching en outplacement onderzoekt op klanttevredenheid, kwaliteit en continuïteit.


Waar vindt u ons?
In diverse plaatsen in Nederland, met hoofdvestigingen in Zwolle eb Rotterdam. Alle vestigingen hebben uitstekende faciliteiten (waaronder sollicitatie- en trainingscentra).


Ons netwerk
Job-search wordt door ons opeffectieve wijze ingezet, met behulp van ons uitgebreide regionale en landelijke relatienetwerk. Daarnaast worden ok de sociale media ingezet.

Meer informatie vindt u op: www.jpwerkrevisie.nl.

Werkmethodes

   • Loopbaanadviestraject:dit traject bestaat uit een combinatie van gesprekken, vragenlijsten en oefeningen. In individuele sessies werkt u met een vaste loopbaanadviseur en met behulp van een werkboek als belangrijk instrument, aan een scherpe zelfanalyse. Dit beeld van uzelf wordt gekoppeld aan uw loopbaanstappen. De zelfanalysemethodiek die daarbij gebruikt wordt is het \"Loopbaankompas®\"; een instrument dat door Joosten & Partners is ontwikkeld in samenwerking met de vakgroep Sociale- en Organisatiepsychologie van de Rijksuniversiteit van Groningen.

  • Trainingen: wij bieden de volgende trainingen aan: effectief communiceren, assertiviteit, stressmanagement en presentatie.

  • Psychologisch onderzoek en assessment: een psychologisch onderzoek bij Joosten & Partners wordt altijd uitgevoerd door een psycholoog, volgens de NIP code, waarbij uw vraag het uitgangspunt is.Wij werken met gestandaar­diseerde tests, waarbij zowel de intellectuele vermogens als de persoonlijkheidskenmerken van de kandidaat worden gemeten. Deze aanpak wordt aangevuld met een criteriumgericht interview. In veel gevallen is het inzetten van praktijksimulaties (assessment center methode) essentieel.


 


 

Datum: 18-07-2024
Van:

Email:

Beoordeling

In 3 stappen vindt u snel en eenvoudig de meest passende dienstverlener!

Onze klanten beoordelen ons met uitstekend

Vindt snel en eenvoudig een passend bedrijf!

Onze klanten beoordelen ons met uitstekend

Gratis aanvraag plaatsen
Stap 1.

Gratis aanvraag plaatsen

Onze specialisten zoeken in
ons netwerk naar de
3 meest passende bedrijven.

Ontvang 3 gratis offertes
Stap 2.

Gratis offertes

Van deze bedrijven ontvangt
u binnen 24 uur 3 gratis &
vrijblijvende offertes.

Vergelijk en bekijk passende offertes
Stap 3.

Maak uw keuze

Vergelijk de offertes en
kies de beste prijs-
kwaliteitverhouding.

13963 opdrachten geplaatst. 1530 aangesloten bedrijven & professionals.

Uw behoefte

Zo werkt het

Gratis aanvraag plaatsen
Stap 1.

Gratis aanvraag plaatsen

Onze specialisten zoeken in
ons netwerk naar de
3 meest passende bedrijven.

Ontvang 3 gratis offertes
Stap 2.

Gratis offertes

Van deze bedrijven ontvangt
u binnen 24 uur 3 gratis &
vrijblijvende offertes.

Vergelijk en bekijk passende offertes
Stap 3.

Maak uw keuze

Vergelijk de offertes en
kies de beste prijs-
kwaliteitverhouding.