Bedrijvengids

Deze site werkt als volgt: Plaats uw aanvraag op Loopbaannederland.nl. Ontvang 3 gratis offertes/ reacties binnen 24 uur van de drie bedrijven die het beste matchen. Kies daaruit het beste bedrijf.

Sander Spanenburg Loopbaanadvies
0 review
S-gravenhage
  • Loopbaanadvies
  • Coaching
Contactpersoon
Sander Spanenburg
Vestigingen
S-gravenhage
Provincie
Zuid-Holland
Aangesloten bij
NOLOC
Bedrijfsgrootte
1-5
Korte introductie
Ik geef praktisch loopbaanadvies aan hoger opgeleide professionals en studenten. Ik help je bij het ontdekken van jouw ware drijfveren en het vinden en `ontsteken
Specialismen
Starten op de arbeidsmarkt, Ontdekken van je passie, Loopbaanadvies, Dertigersdilemma, Coaching
Profielschets

Ik heb meerdere jaren als Recruiter en Human Resource Consultant gewerkt in het bedrijfsleven. In die functies heb ik veel relevante ervaring opgedaan en kwam ik er zelf steeds meer achter waar mijn passie precies ligt. Mijn eigen loopbaanadviesbureau is daar het resultaat van.

In mijn voorgaande functies hield ik mij voornamelijk bezig met het einde van de loopbaanadviesketen: het zoeken en bieden van een concrete nieuwe functie.
Het begon mij daarbij steeds meer op te vallen dat er ontzettend veel mensen zijn die niet goed weten wat ze eigenlijk willen, of niet voor de volle 100% achter hun huidige carrière staan. Ze beklimmen met zekere overgave een bepaalde ladder, maar vaak hebben ze toch enige twijfel of de ladder wel tegen de juiste muur aan staat. In dat stuk van het proces ben ik mij steeds meer gaan interesseren en verdiepen.
Daarbij heb ik een breed scala aan theoretische en praktische inzichten leren kennen. Die leiden tot het verkrijgen van een helder zelfinzicht. Op basis van die inzichten help ik mensen om vanuit de kern van hun persoonlijkheid de juiste \'muur\' te selecteren.

Werkmethodes

Je kunt kiezen uit twee opties. De eerste optie is een kortdurend intensief traject met een vast programma. De tweede optie is een langer durend uitgebreid adviestraject dat dieper ingaat op jouw persoonlijke situatie. Dit is een maatwerk variant, waarbij na het intake gesprek wordt bepaald welke onderdelen in het programma worden opgenomen. De opties worden hieronder verder toegelicht.  • Optie 1: Quickscan De quickscan bestaat uit de volgende onderdelen: - Gratis intakegesprek (1 uur, waarin jouw vraag en doelstelling voor de quickscan zo scherp mogelijk geformuleerd wordt) - Test: Persoonlijk Passie Profiel (persoonlijke opdracht met het profiel als uitkomst) - Gesprek 1 (1 à 1,5 uur, waarin jouw Persoonlijk Passie Profiel verder onder de loep genomen en aangescherpt wordt) - Gesprek 2 (1 à 1,5 uur, waarin wordt ingezoomd op loopbaanontwikkeling als competentie. Hierbij wordt bepaald welke zienswijzen en instrumenten jou het best zullen helpen om al je toekomstige loopbaanvragen voortaan zelf goed te kunnen beantwoorden. Voor wie Voor als je moeite hebt om scherp te kunnen formuleren wat je precies wilt in je loopbaan. Wat levert het op - Een glashelder rapport over de belangrijkste ingrediënten tot een succesvolle loopbaan. - Inzicht en instrumenten om je toekomstige loopbaanvragen zelf makkelijker te kunnen beantwoorden. - Inzicht in jouw belangrijkste belemmering tot succes in je loopbaan. Wat biedt het niet - Een concreet advies ten aanzien van specifieke vacatures. - Volledige beheersing van loopbaanontwikkeling als vaardigheid/competentie. - Een oplossing voor eventuele dieperliggende factoren die jou op dit moment belemmeren in je loopbaanontwikkeling. 

  • Optie 2: Uitgebreid adviestraject Een loopbaanadviestraject start met een vrijblijvende intake waarbij de vraagstelling en de bijbehorende doelstellingen bepaald zullen worden. Op basis daarvan wordt een maatwerk traject opgesteld, dat is toegespitst op jouw specifieke individuele situatie. Vervolgens zullen gemiddeld 4 tot 8 gesprekken plaatsvinden. Uit de gesprekken komen opdrachten voort die gemaakt worden in de tussenliggende periode en waarvan de resultaten weer worden gebruikt in het volgende gesprek. Voor wie Voor als je het gevoel hebt \'vast\' te zitten, of ondanks je inspanningen en overwegingen tot nu toe, niet vooruit komt. Ook als je een bepaalde mate van spanning ervaart rondom jouw loopbaan (keuzedruk, burn-out, herhalende gedachtecirkels), dan is een uitgebreid traject de beste optie. Wat levert het op Dit maatwerktraject is gericht op jouw specifieke situatie. De resultaten en positieve effecten zullen dus per persoon verschillen.


 

Datum: 24-02-2024
Van:

Email:

Beoordeling

In 3 stappen vindt u snel en eenvoudig de meest passende dienstverlener!

Onze klanten beoordelen ons met uitstekend

Vindt snel en eenvoudig een passend bedrijf!

Onze klanten beoordelen ons met uitstekend

Gratis aanvraag plaatsen
Stap 1.

Gratis aanvraag plaatsen

Onze specialisten zoeken in
ons netwerk naar de
3 meest passende bedrijven.

Ontvang 3 gratis offertes
Stap 2.

Gratis offertes

Van deze bedrijven ontvangt
u binnen 24 uur 3 gratis &
vrijblijvende offertes.

Vergelijk en bekijk passende offertes
Stap 3.

Maak uw keuze

Vergelijk de offertes en
kies de beste prijs-
kwaliteitverhouding.

12863 opdrachten geplaatst. 1548 aangesloten bedrijven & professionals.

Uw behoefte

Zo werkt het

Gratis aanvraag plaatsen
Stap 1.

Gratis aanvraag plaatsen

Onze specialisten zoeken in
ons netwerk naar de
3 meest passende bedrijven.

Ontvang 3 gratis offertes
Stap 2.

Gratis offertes

Van deze bedrijven ontvangt
u binnen 24 uur 3 gratis &
vrijblijvende offertes.

Vergelijk en bekijk passende offertes
Stap 3.

Maak uw keuze

Vergelijk de offertes en
kies de beste prijs-
kwaliteitverhouding.