Bedrijvengids

Deze site werkt als volgt: Plaats uw aanvraag op Loopbaannederland.nl. Ontvang 3 gratis offertes/ reacties binnen 24 uur van de drie bedrijven die het beste matchen. Kies daaruit het beste bedrijf.

ttif & werk b.v.
0 review
Amsterdam
  • Coaching
  • Loopbaanadvies
  • Outplacement
  • Reintegratie
Contactpersoon
Pascal Broertjes
Vestigingen
Amsterdam
Provincie
Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Limburg
Aangesloten bij
NOBCO
Bedrijfsgrootte
26-50
Korte introductie
Coaching, loopbaanadvies of passend werk vinden in tweede spoor? Wij staan klaar voor jouw werknemers!
Specialismen
Re-integratie, Tweede spoor, Outplacement, Loopbaanadvies, Individuele coaching
Profielschets
Enthousiast, gedreven en gepassioneerd. Dat is ttif & werk! Wij willen de beste zijn, jou en je werknemers verrassen door echt het verschil te maken. Een hecht team van bevlogen, hoogopgeleide coaches staat dagelijks klaar om werknemers in hun kracht te zetten en te motiveren. Wij begeleiden uw medewerker om de volgende stap in hun carrière te zetten.
Werkmethodes
De coaches van ttif & werk helpen mensen het optimale uit hun carrière te halen: resultaatgericht, duurzaam, persoonlijk en met respect en aandacht. We werken met een landelijk team van enthousiaste coaches met allemaal hun eigen regio. In onze visie is het van belang dat de coach de taal spreekt van de werknemer en deze zelf de regie houdt voor zijn of haar volgende carrière stap en ontwikkeling.

Tweede spoor: Wij helpen werknemers aan een nieuw perspectief op de arbeidsmarkt. Snel én duurzaam. Wij vinden het belangrijk dat de werknemer zelf de regie houdt over zijn of haar eigen re-integratie 2e spoor. De vaste coach adviseert, coacht, ondersteunt en faciliteert. De werknemer zit zelf aan het stuur. Tweede spoor draait voor ons om veel meer dan voldoen aan Wet verbetering poortwachter: wij begeleiden de werknemer richting een volgende stap in de loopbaan naar nieuw werk. Resultaatgericht, kwalitatief, snel, proactief en met aandacht!

Outplacement: Het is mogelijk dat een werknemer op zoek is naar een nieuw perspectief of niet meer binnen uw organisatie past als gevolg van bijvoorbeeld groei, veranderingen of reorganisatie. Een vaste coach begeleidt de werknemer bij een volgende stap in zijn of haar carrière en het vinden van een nieuwe baan. In onze visie is het van belang dat de werknemer zoveel mogelijk zelf de regie houdt bij de eigen ontwikkeling.

Loopbaanadvies: Is jouw werknemer op zoek naar groei of verbreding, maar weet hij of zij nog niet precies in welke richting? Overweegt jouw werknemer een carrièreswitch en is er hulp nodig bij de aanpak? Dan biedt het loopbaanadviesgesprek van ttif & werk uitkomst. Praktisch, snel en zeer efficiënt. Eén gesprek van 1 tot 1,5 uur. Het resultaat? Inzicht in de positie en mogelijkheden van de werknemer op de arbeidsmarkt. Breng je werknemer daarom vandaag nog in beweging.

Toekomstscan: Met de toekomstscan geef jij jouw werknemers de kans stil te staan bij hun loopbaan, zichzelf te ontwikkelen en ook echt verder te komen. De scan geeft een werknemer inzicht in wie ze zijn, wat ze kunnen en de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Ook zoomen we in op de drijfveren van de werknemer. Sluiten deze aan op het huidige werk? Welke leer- of ontwikkelbehoefte heeft de werknemer? De uitkomst van de scan kan leiden tot een waardevollere invulling van de huidige functie of een volgende stap binnen of buiten de organisatie.

Coaching: Onze coachtrajecten zijn maatwerk. Of het nu gaat om verminderen van de werkdruk, balans in werk/privé, vitaliteit of lifestyle. Dat is ook nodig, want iedere coachvraag is anders. De werknemer zit zelf aan het stuur en blijft verantwoordelijk voor zijn of haar voortgang, persoonlijke groei en natuurlijk het eindresultaat. Aandacht en een persoonlijke benadering zijn volgens ons de sleutel tot succes. De werknemer gaat samen met de vaste coach aan de slag met zijn of haar coachvraag. Tijdens de intake wordt het coachdoel geformuleerd en het plan van aanpak opgesteld. Dit zijn de uitgangspunten voor het gehele coachtraject. In opeenvolgende sessies coachen wij de werknemer aan de hand van zowel theorie als oefeningen. Afhankelijk van het thema neemt de coach de werkomgeving, en/of privésituatie mee.
Datum: 24-02-2024
Van:

Email:

Beoordeling

In 3 stappen vindt u snel en eenvoudig de meest passende dienstverlener!

Onze klanten beoordelen ons met uitstekend

Vindt snel en eenvoudig een passend bedrijf!

Onze klanten beoordelen ons met uitstekend

Gratis aanvraag plaatsen
Stap 1.

Gratis aanvraag plaatsen

Onze specialisten zoeken in
ons netwerk naar de
3 meest passende bedrijven.

Ontvang 3 gratis offertes
Stap 2.

Gratis offertes

Van deze bedrijven ontvangt
u binnen 24 uur 3 gratis &
vrijblijvende offertes.

Vergelijk en bekijk passende offertes
Stap 3.

Maak uw keuze

Vergelijk de offertes en
kies de beste prijs-
kwaliteitverhouding.

12863 opdrachten geplaatst. 1548 aangesloten bedrijven & professionals.

Uw behoefte

Zo werkt het

Gratis aanvraag plaatsen
Stap 1.

Gratis aanvraag plaatsen

Onze specialisten zoeken in
ons netwerk naar de
3 meest passende bedrijven.

Ontvang 3 gratis offertes
Stap 2.

Gratis offertes

Van deze bedrijven ontvangt
u binnen 24 uur 3 gratis &
vrijblijvende offertes.

Vergelijk en bekijk passende offertes
Stap 3.

Maak uw keuze

Vergelijk de offertes en
kies de beste prijs-
kwaliteitverhouding.