Bedrijvengids

Deze site werkt als volgt: Plaats uw aanvraag op Loopbaannederland.nl. Ontvang 3 gratis offertes/ reacties binnen 24 uur van de drie bedrijven die het beste matchen. Kies daaruit het beste bedrijf.

Van Hoek & Partners
0 review
Zwolle
  • Reintegratie
  • Outplacement
  • Loopbaanadvies
  • Coaching
Contactpersoon
Berthie van Hoek
Vestigingen
Zwolle, Apeldoorn, Arnhem, Hoogeveen
Provincie
Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht
Aangesloten bij
NOLOC
Bedrijfsgrootte
1-5
Korte introductie
Van Hoek & Partners helpt je bij al je vragen over je loopbaan: b.v. bij outplacement of als je coaching wil. We ondersteunen je bij re-integratie (1e en 2e spoor) als je ziek bent. We zijn allemaal ervaren loopbaanadviseurs die zich altijd voor jouw inzetten op een laagdrempelige manier.
Specialismen
Reintegratie tweede spoor, Outplacement, (Online) loopbaancoaching, (Online )loopbaanadvies, businesscoaching, managementcoaching
Profielschets

Wij zijn enthousiaste professionals met een sterke drive. We staan midden in het leven en vinden veel plezier in ons werk. Daarnaast hebben we een stevige binding met het bedrijfsleven en met de voor ons relevante organisaties. We zijn thuis in de financiƫle sector, de zakelijke dienstverlening, de zorg, het onderwijs en in de plaatselijke en landelijke overheid.


Wij zijn erkend NOLOC register professionals (brancheorganisatie voor Loopbaanadviseurs) en begeleiden mensen die willen groeien in hun ontwikkeling, zowel persoonlijk als professioneel. Je leest hier meer over onder het kopje werkwijze. Wij helpen je graag naar een nieuwe baan of richting of helpen je een goedlopend eigen bedrijf op te bouwen. Die weg hebben we zelf ook doorlopen met een mooi resultaat.


Wij werken intensief samen met anderen op het gebied van arbeidsrecht, website ondersteuning, werving en selectie, executive search, detachering, en uitzendbureaus.

Werkmethodes

  • Outplacement: In dit traject worden jouw inzet en persoonlijke kracht onderzocht, vastgesteld en gekoppeld aan de mogelijkheden die er zijn. Wij gebruiken hiervoor onze eigen beproefde methodiek, gebaseerd op wetenschappelijke testen. Vervolgens stel je je profiel vast en een Plan van Aanpak om de arbeidsmarkt op te gaan. Door de ruime ervaring en actieve inzet van ons netwerk, helpen wij 98% van de deelnemers aan een nieuwe werkomgeving. Wij werken met een vaste adviseur voor de deelnemer en een vaste contactpersoon voor de opdrachtgever. Voor een optimale dienstverlening werken wij samen met arbeidsjuristen, een psycholoog en een aantal bedrijven gespecialiseerd op het gebied van werving & selectie, executive search, detachering- en uitzendbureaus.

  • Loopbaanadvies: we houden je een spiegel voor, stellen veel vragen, we confronteren en steunen je in het proces. Je krijgt niet alleen zicht op je nieuwe functierichting en werkomgeving, maar je ontwikkelt je ook verder op het persoonlijke vlak. Je krijgt meer inzicht in je communicatie, in je gedragen houding. Indien relevant komen we op je werkplek of zetten een 360 graden feedback methode in.

  • Loopbaancoaching: het doel van loopbaancoaching is jouw persoonlijke effectiviteit te bevorderen en te ontwikkelen. Door balans te zoeken tussen ratio en emotie werk je aan een zelfbewust en uitgebalanceerd optreden. Je trekt lering uit je huidige situatie en kan hierdoor op een andere manier keuzes gaan maken. Onze aanpak is pragmatisch, bevat realistische doelstellingen en is mede geïnspireerd op het gedachtegoed van Stephen R. Covey.

  • Beroepskeuze: wanneer je op korte termijn invulling wilt geven aan je loopbaan, maar niet weet hoe, kies je voor een beroepskeuzetraject. Dit is een kort traject bedoeld om richting te geven aan je toekomst en zo met vertrouwen de eerste stappen op de arbeidsmarkt te zetten.

Datum: 23-03-2023
Van:

Email:

Beoordeling

In 3 stappen vindt u snel en eenvoudig de meest passende dienstverlener!

Onze klanten beoordelen ons met uitstekend

Vindt snel en eenvoudig een passend bedrijf!

Onze klanten beoordelen ons met uitstekend

Gratis aanvraag plaatsen
Stap 1.

Gratis aanvraag plaatsen

Onze specialisten zoeken in
ons netwerk naar de
3 meest passende bedrijven.

Ontvang 3 gratis offertes
Stap 2.

Gratis offertes

Van deze bedrijven ontvangt
u binnen 24 uur 3 gratis &
vrijblijvende offertes.

Vergelijk en bekijk passende offertes
Stap 3.

Maak uw keuze

Vergelijk de offertes en
kies de beste prijs-
kwaliteitverhouding.

11160 opdrachten geplaatst. 1555 aangesloten bedrijven & professionals.

Uw behoefte

Zo werkt het

Gratis aanvraag plaatsen
Stap 1.

Gratis aanvraag plaatsen

Onze specialisten zoeken in
ons netwerk naar de
3 meest passende bedrijven.

Ontvang 3 gratis offertes
Stap 2.

Gratis offertes

Van deze bedrijven ontvangt
u binnen 24 uur 3 gratis &
vrijblijvende offertes.

Vergelijk en bekijk passende offertes
Stap 3.

Maak uw keuze

Vergelijk de offertes en
kies de beste prijs-
kwaliteitverhouding.