Bedrijvengids

Deze site werkt als volgt: Plaats uw aanvraag op Loopbaannederland.nl. Ontvang 3 gratis offertes/ reacties binnen 24 uur van de drie bedrijven die het beste matchen. Kies daaruit het beste bedrijf.

WerkAdvies BV
0 review
Eindhoven
  • Arbeidsdeskundig advies
  • Arbodienst en bedrijfsarts
  • Assessment
  • Coaching
  • Loopbaanadvies
  • Outplacement
  • Overige diensten
  • Reintegratie
Contactpersoon
Sigrid Kauffman
Vestigingen
Eindhoven, Nijmegen, Venlo, Venray, S-hertogenbosch, Horst, Sint anthonis
Provincie
Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Gelderland
Aangesloten bij
NVVA, SRA
Bedrijfsgrootte
1-5
Korte introductie
WerkAdvies geeft richting aan loopbaan, preventie, poortwachter, outplacement en re-integratie. WerkAdvies: specialisten in de driehoek: mens - arbeid - inkomen.
Specialismen
Verzuimpreventie, Wet verbetering Poortwachter, Verzuimmanagement, Second Opinion, Loopbaanonderzoek, Loopbaanbegeleiding, Letselschade (zelfstandigen), Coaching, bedrijfsadvies, Arbeidsdeskundig onderzoek, AOV
Profielschets

De specialisten van WerkAdvies geven u richting! Wij ondersteunen u op het terrein van loopbaan en mobiliteit, waaronder de arbeidsdeskundige kant van de Wet Verbetering Poortwachter (WVP) en interne en externe re-integratie (spoor 1 en 2). In het kader van outplacement en re-integratie helpen wij u of uw medewerker met het ontwikkelen en opstarten van de onderneming. WerkAdvies biedt u directe financi�le voordelen doordat zij u helpen bij het goed voorbereiden van uw onderneming, �f omdat wij voor u de arbeidsdeskundige kant van de WVP uitvoeren. In beide gevallen voorkomen wij vaak ernstige financi�le consequenties voor onze opdrachtgevers. U kunt bij ons terecht voor o.a.: In het kader van de WVP: voorkomen van loonsanctie door het UWV - Toetsen van uw re-integratie-inspanningen � Toetsen of uw werknemer weer geschikt voor eigen werk, alternatieve functie bij u of elders � Arbeidsdeskundig onderzoek en advies � Werkplekonderzoek � re-integratie. Voor ons programma �Loopbaan en Mobiliteit� dat u de mogelijkheid geeft om uw medewerkers op basis van competenties aan te sturen kunt u het beste direct contact met ons opnemen: 040-212 7 121 Ondernemersplan - Marketing/Communicatieplan � Netwerkanalyse - Financieel inzicht � Acquisitietraining � Netwerktraining � Communicatietraining - Controle van uw Juridische stukken (algemene voorwaarden en contracten). Wij kunnen uw juiste Coaching en Sparringpartner zijn!

Werkmethodes

WerkAdvies werkt volgens een 5-stappen methode. Dit geldt voor zowel persoonlijke als organisatiebrede vraagstellingen: stap 1: Wat is de huidige status. De persoon of organisatie en haar omgeving worden in kaart gebracht. Stap 2: SWOT analyse Wat zijn de sterktes, zwaktes, kansen en bedreigingen. Stap 3: Vaststellen van de haalbare te realiseren doel(en). Bewustwording. In deze fase worden de wensen, eisen en doelstellingen worden naast elkaar gelegd en haalbare doelen worden vastgesteld. Fase 4: Realisatieplan (SMART) De weg naar de realisatie wordt bepaald, waaronder bijvoorbeeld: budgetten/kosten, training/cursus/voorziening. In dit plan moet de doelstelling eenduidig zijn (S), de voorwaarde waaronder een doel bereikt is moet helder zijn(M), Het moet door alle stakeholders aanvaard worden(A), het moet haalbaar(R) en tijdgebonden(T) zijn. Stap 5: Uitvoering. Voortgang - evaluatie - bijsturing - continu�teit. De tijdsbesteding per stap loopt, afhankelijk van de probleemstelling, sterk uiteen: van een enkel uur tot enkele maanden. De specialisten van WerkAdvies werken met verschillende gespreksmethoden, zoals MIT (Motivational interviewing)

Datum: 23-03-2023
Van:

Email:

Beoordeling

In 3 stappen vindt u snel en eenvoudig de meest passende dienstverlener!

Onze klanten beoordelen ons met uitstekend

Vindt snel en eenvoudig een passend bedrijf!

Onze klanten beoordelen ons met uitstekend

Gratis aanvraag plaatsen
Stap 1.

Gratis aanvraag plaatsen

Onze specialisten zoeken in
ons netwerk naar de
3 meest passende bedrijven.

Ontvang 3 gratis offertes
Stap 2.

Gratis offertes

Van deze bedrijven ontvangt
u binnen 24 uur 3 gratis &
vrijblijvende offertes.

Vergelijk en bekijk passende offertes
Stap 3.

Maak uw keuze

Vergelijk de offertes en
kies de beste prijs-
kwaliteitverhouding.

11160 opdrachten geplaatst. 1555 aangesloten bedrijven & professionals.

Uw behoefte

Zo werkt het

Gratis aanvraag plaatsen
Stap 1.

Gratis aanvraag plaatsen

Onze specialisten zoeken in
ons netwerk naar de
3 meest passende bedrijven.

Ontvang 3 gratis offertes
Stap 2.

Gratis offertes

Van deze bedrijven ontvangt
u binnen 24 uur 3 gratis &
vrijblijvende offertes.

Vergelijk en bekijk passende offertes
Stap 3.

Maak uw keuze

Vergelijk de offertes en
kies de beste prijs-
kwaliteitverhouding.